Activitatile instructiv-educative se desfasoara intr-o baza materiala dotata cu multiple resurse educationale alcatuita din:

  • 3 sali de clasa;
  • S-a reorganizat biblioteca, eliberandu-se si a 4-a sala de clasa
  • 5 cabinete (1- cosmetica, 1- masaj, 1- frizerie-coafura-manichiura-pedichiura, 1- informatica, 1- legislatie rutiera- organizat intr-o sala de clasa) dotate corespunzator in care elevii isi desfasoara activitatea de instruire practica;

Orele de laborator se desfasoara in laboratoarele de fizica, chimie , biologie puse la dispozitie de Colegiul Tehnic TOMIS, conform unui protocol de colaborare intre cele doua parti.

De asemenea, scoala a fost dotata cu mobilier corespunzator, cu 2 televizoare, 1 video, 1 CD- player, 1 fax, 1 xerox, 1 radio-casetofon cu CD, 5 calculatoare, 4 imprimante, 1 scanner, reteaua de calculatoare conectata la Internet obtinute prin fonduri proprii pentru uz didactic, 1 video-proiector, 1 reto-proiector.

Unitatea scolara este alimentata cu apa de la reteaua orasului.

Toate spatiile sunt incalzite de la reteaua de termoficare a orasului.

Si in anul scolar 2009-2010 s-a continuat izolarea termica a salilor de clasa asigurandu-se conditii optime pentru studiu.

Dispunem de o biblioteca scolara cu un numar de 36.000 volume, sala de lectura si depozit de carte. In anul 2009-2010 s-a trecut la reorganizarea unei sali de curs, prin transformarea acesteia intr-un spatiu cu dubla functie , atat ca sala de curs cat si ca biblioteca si sala de lectura.

Scoala dispune de un teren de sport propriu, betonat, in suprafata de 586,22 mp in curs de amenajare pentru mini-fotbal, volei, handbal. Ca urmare a lipsei de fonduri, amenajarea acestuia inca este o problema de viitor. Imobilul cat si mijloacele fixe din dotare sunt primite in administrare pentru o perioada nedeterminata de catre Liceul UCECOM ,,SPIRU HARET” Constanta, cu drept de folosinta gratuita.

Grupuri sanitare la nivelul cerintelor impuse de normele europene de igiena.